Hej alla kvinnliga politiker!

Hej alla kvinnliga politiker, jag heter Valentina Iskandar och är både färsk på maqt-bloggen och inom politiken där jag varit aktiv i ca 2 år.

Förra veckan blev jag pushad av två politiker som berättade om denna bloggen och jag tyckte ju detta skulle bli helt fantastiskt kul. Som oturen jag kan bära med mig så försvann mitt första inlägg där jag ville presentera mig innan jag påbörjar bloggandet, jag kan därför försöka ta det kort!

Jag är 18 år gammal och tog studenten i sommars, 2015, och pluggar idag till medieentreprenör. Jag började bli aktiv i politiken under valrörelsen år 2014 som SSUare, jag tyckte det var riktigt roligt och intressant och fortsatte med ett brinnande hjärta för socialdemokraternas politik. Jag sitter idag som kassör i en av de mest växande SSU-kommuner tillsammans med de mest underbara människorna man kan dela en styrelse med.

Lite mer om vad som händer idag är dels nämndmöte tillsammans med Tekniska nämnden, dels ta det lugnt med vänner och studier.

Jag hoppas på trevliga diskussioner med er alla! (Jag vet att inlägget blev lite hoppigt men det blir bättre nästa gång kan jag lova!)

Ha en bra dag, Valentina 🙂

 

4 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *